Nyheter

Charkprodukter i Billesholm lägger ned fabriken
Som en effekt av minskande produktionsvolymer planerar Charkprodukter i Billesholm att lägga ned fabriken i Billesholm. Kvarvarande produktion kommer att flyttas till andra produktionsanläggningar inom företaget med bättre förutsättningar att producera större volymer.

54 000 grisar om året på Stora Markie Gods
På Stora Markie Gods i Anderslöv, byggs en 32 000 kvadratmeter stor anläggning för integrerad smågris- och slaktsvinsproduktion. De första slaktsvinen är redan på plats och kommer att gå till slakt hos KLS i slutet av augusti.

Vi ses på Borgeby Fältdagar!

Elektroniska öronbrickor införs 2026
Från och med den 1 januari 2026 kommer alla nyfödda kalvar och lamm i Sverige att märkas med elektroniska öronbrickor. Det har samtliga slakterier inom Svenska Köttföretagen beslutat – ett viktigt steg mot ökad digitalisering och modernisering av svensk lamm- och nötdjursuppfödning.

Här är det stopp för vildsvin och objudna gäster
När vi kliver av bilen på gården utanför Knislinge i nordöstra Skåne, stoppas vi av en grind och ordentliga staket runt stallen. Här och var sitter det stoppskyltar och tydliga uppmaningar om att ringa Markus innan man tar sig in på gårdsplanen.

Amir representerar KLS i Styckar-SM

KLS investerar 152 miljoner i anläggningen i Dalsjöfors

KLS på Borgeby Fältdagar

Svenska Köttföretagen bygger Europas modernaste seminstation

Köttrasprövning för effektiv avel

Konsten att leverera 140 ton karré

Från produktionsmedarbetare till säljare

100 % återvinningsbara förpackningar för en bättre framtid!

151 ton mindre CO2-utsläpp när KLS kör på el

Fullt fokus på svenskt – därför ska du välja kött från Sverige

KLS kalvförmedling – en service som ger trygghet

Ett bolag som möjliggör utveckling - Från sommarjobbare till kvalitetssamordnare

Störst är inte alltid bäst – konsten att bedöma slaktmognad

Svensk får- & lammuppfödning är en viktig del i ett hållbart jordbruk

Svenskt griskött - ett hållbart val!

Nötkreatur - en naturlig och viktig del av våra svenska landskap

Med ambition att använda fler delar av djuret

Fantastiska möten och uppskattad ölkorv
