<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5ZN5LWL height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>
  Kött från Sverige
  Alla våra produkter är märkta med Kött från Sveriges sigill. Det betyder att all köttråvara kommer från gris, nöt och lamm som är uppfödda, slaktade, styckade och förpackade här i Sverige. Hemligheten bakom svenskt kött är enkel. Den svenska grundidén är att djuren ska kunna behålla sitt naturliga beteende. Det, tillsammans med en av världens strängaste djurskyddslagstiftning och böndernas förebyggande arbete för god djurhälsa, ger oss utmärkta förutsättningar för att skapa våra goda produkter.
  Till Kött från Sverige

  Svenskt Kött

  Spelar det någon roll vilket kött man köper? Gör det skillnad för klimatet? Är det överhuvudtaget hållbart att äta kött? Absolut! Och visst är det skillnad på kött och kött! Här kan du läsa mer om varför det är så viktigt att välja svenskt kött – i matbutiken såväl som på restaurang eller i gatukiosken.

  • 1. Ett ambitiöst djurskydd
  • 2. Lägst antibiotikaanvändning
  • 3. Låg klimatpåverkan
  • 4. Fler naturvårdare
  • 5. Minskar svinnet
  Svenskt Kött
  Hållbar utveckling
  Att vara hållbara och tänka långsiktigt är helt avgörande för oss. Att tillsammans genom hela värdekedjan producera ansvarsfulla livsmedel är en förutsättning för framtiden. Därför arbetar vi nära såväl lantbrukare, transportörer och kunder för att ständigt förbättra oss.

  Vi arbetar aktivt för att minimera vår klimatpåverkan. Med stor omsorg för vår miljö arbetar vi kontinuerligt med att reducera vår energi- och vattenförbrukning samt vårt miljöavtryck via effektiva förpackningar, minskade transporter och utsläpp.
  Läs mer här

  Våra varumärken

  Här hittar du våra varumärken som finns tillgängliga för våra Foodservice-kunder.