<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5ZN5LWL height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

  Hållbart lantbruk
  Hållbar produktion
  Bra jobb för alla
  Tillsammans med kunder

  Hållbar livsmedelsproduktion är möjligt

  Att vara ett matföretag, och branschledande inom svensk köttproduktion, innebär att ta ansvar och att bidra till en mer hållbar värld i stort, ekonomiskt, ekologiskt och socialt. 

  Vi vill bidra till ett starkt, levande och lönsamt svenskt lantbruk. Vi erbjuder ett brett, högkvalitativt produktutbud som bidrar till matglädje och säkrar produkter som bidrar till matglädje. Med produkter tillverkade och förpackade i Sverige. Där all köttråvara kommer från gris, nöt och lamm är fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige. Vår långa tradition av att producera svenskt kvalitetskött stärker vår övertygelse om att en hållbar livsmedelsproduktion är möjligt.

  För att prioritera rätt jobbar vi, som en del av Danish Crown-gruppen, med våra validerade Science Based Targets. De klimatinsatser vi gör ska ge maximal effekt. De satsningar vi deltar i ska göra skillnad i branschen - och de initiativ vi tar generera ett hållbart och ekonomiskt värde. Förutom Science Based Target jobbar vi även strategiskt i linje med FNs globala hållbarhetsmål. På KLS i Sverige är vi stolta över att vara med och bidra till minskad klimatpåverkan inom livsmedelsbranschen. Systematiskt och metodiskt säkrar vi största möjliga skillnad och maximal effekt. 

  Ta del av Danish Crowns hållbarhetsrapport 2022/2023 på engelska här