<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5ZN5LWL height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

  Lokal produktionscontroller

  Arbetsuppgifter

  Som Lokal Produktionscontroller är du en naturlig medspelare i den lokala verksamheten. Du kommer att vara den som anläggningen i första hand vänder sig till när det gäller finansiella frågor. Den lokala produktionscontrollern skall vara en generalist med kunskaper inom ekonomi, ha förståelse för produktion och vara nyfiken på vad som påverkar sifforna. Med förståelse för helheten hjälper du anläggningen att fatta kloka beslut. Rollen innebär att du på ett pedagogiskt sätt tar fram och analyserar, samt presenterar relevanta nyckeltal, rapporter och rotorsaksanalyser. I arbetet ingår att ta fram månadsrapporter, forecasts, budgets och fungera som en stark businesspartner.

  För att lyckas i rollen som Lokal Produktionscontroller för slakteriet i Dalsjöfors och charkfabriken i Göteborg krävs att man delar sin tid med fysisk närvaro på båda anläggningarna.

  Kvalifikationer

  Civilekonom med intresse för produktion samt god förståelse för produktionsprocesser.

  Grundläggande IT-kunskaper. Jobbet ställer krav på att du har goda kunskaper i Excel samt i övriga Microsoftprogram, så som Power-BI. Vi ser gärna att du har erfarenhet av SAP och MES-system.

  Du är:

  Noggrann, analytisk och har ett driv för ständiga förbättringar. Du är strukturerad samtidigt som du ska ta initiativ och ha fokus på våra intressenters behov. Det är viktigt att du är kommunikativ för att både muntligt och skriftligt få fram ditt budskap. Du tycker att det är roligt att arbeta med många bollar i luften, mot gemensamma mål tillsammans med både platsen och kollegorna på de andra anläggningarna.

  Arbetstid

  Tillsvidare/heltid.

  Kontaktperson

  Ylva Nygren, Produktionscontrollerchef, 0730-40 44 35  

  ylvny@kls.se

  Ansökan

  Sista ansökningsdag 2024-03-08

  Ansökan med CV ska skickas via e-post till: marc@kls.se

  Uppge i ansökan ”Lokal Produktionscontroller”