<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5ZN5LWL height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

  Löneadministratör - KLS, Lund

  • Har du arbetat med hela löneprocessen under några år?
  • Trivs du i en supporterande löneroll?
  • Vill du arbeta i ett team av härliga kollegor?

  Svarar du ja på frågorna, då är det dig vi söker!

  Du har självständigt har arbetat i hela löneprocessen och har förståelse för dess betydelse. Du har en vilja att utveckla och förnya processer och delar gärna med dig av dina kunskaper och tidigare erfarenheter till andra. Du har god vana av att arbeta i lönesystem och är trygg i dina lönekunskaper, samt i lag och avtal.

  Arbetsuppgifter
  Som löneadministratör kommer du att arbeta självständigt med lönehantering för både tjänstemän och kollektivanställda. Jobbet innebär många kontakter både internt och externt och det är därmed viktigt att du är kommunikativ och trivs med att hålla en hög servicenivå. Du har en god social kompetens och mycket energi, noggrann, är prestigelös och har stor ansvarskänsla.

  Kvalifikationer
  Jobbet ställer krav på att du har utbildning inom lön, HR eller ekonomi samt har minst 3 års erfarenhet av kvalificerat lönearbete för både tjänstemän och kollektivanställda.

  Du är bra på att planera, strukturera och prioritera. Du är van att ta ansvar och att få med andra kollegor vid gemensamma arbetsuppgifter, likväl som du också kan arbeta självständigt. Du har ett professionellt förhållningssätt och har erfarenhet av att ge support i lönerelaterade frågor till medarbetare och chefer.

  För att lyckas i rollen krävs det att du håller dig uppdaterad på nyheter och vill lära dig mer. Du har en analytisk förmåga som hjälper dig att förstå och se detaljer. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt som hjälper dig att besvara och hantera frågor och supportsituationer.

  Kontakt och ansökan
  Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Lisbeth Malmgren, Lönechef på telefon 073-1535982.

  Din ansökan med CV skickar du senast 2023-10-15.
  Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte till sista ansökningsdag.

  Varmt välkommen med din ansökan!

   

  Är du slaktare eller styckare?

  Skicka in ditt CV till MARC@kls.se