<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5ZN5LWL height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

  Conny har en gedigen bakgrund inom livsmedel. 15 år som styckare, ansvarig för styckningsutbildning, arbetsledare, tidsstudieman och produktionschef. Conny började på KLS 2019 och tyckte att arbetsuppgifterna lät både spännande och utmanande.

   - Jag har varit inom branschen i snart 40 år men jag har aldrig haft roligare än vad jag har just nu här på KLS. Jag älskar mat och det är en ynnest att få arbete med så många hantverksskickliga människor!

  Perfektion sitter i detaljerna

  Conny arbetar långsiktigt med att få köttet på rätt ställe. Det kan till exempel handla om något så självklart som att inte lämna kvar kött på benen. Dagligen kontrolleras både slaktkroppar och styckdetaljer så allt är rätt utskuret, det är angeläget både för ekonomin och ur ett kvalitets- och hållbarhetsperspektiv.

   - Värdeflyttningen görs genom att vi tar vara på hela djuret på bästa möjliga sätt. Det är enkel matematik, skär vi detaljerna rätt så får vi helt enkelt bättre betalt än om det går som till exempel köttfärs men det är även är viktigt ur ett hållbarhetsperspektiv att ta vara på hela djuret.

  Conny beskriver sina arbetsdagar som varierande, han är ambulerande och besöker frekvent KLS alla slakt- och styckanläggningar. Fokus är att vara ute i produktionen och han berättar att många medarbetare är intresserade och vill lära sig mer.

   - Det är inte jag som gör det viktiga jobbet, det är killarna och tjejerna på golvet. Det tar inte mer tid att göra saker rätt och gör man rätt från början så slipper man en massa extra arbete! Vi har gjort en fantastisk resa de senaste åren och det är väldigt viktigt att vi som företag gör allt vad vi kan för att stärka vår konkurrenskraft så vi kan fortsätta investera och stärka det svenska köttet, avslutar Conny.

  KLS letar alltid efter fler passionerade medarbetare till våra anläggningar och kontor. Är du nyfiken på vilka tjänster vi har lediga just nu? Kolla in den här sidan!

  Lediga tjänster - KLS

  ...det är en ynnest att få arbete med så många hantverksskickliga människor!