<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5ZN5LWL height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

  Vi tar ett snack med Viktor Pålsson Östlund, mässgeneral för KLS räkning och till vardags inköpschef för nöt. Hur går förberedelserna?

   – Det går bra, tack! Man hittar KLS på samma ställe som vanligt, i stortältet direkt till höger vid stora ingången, monter S159. Till oss ska man komma om man precis som vi vill erbjuda bra mat från svenska gårdar. Passa på att prata med våra inköpare inom gris, nöt och lamm och provsmaka våra goda ölkorvar.

  Årets tema är ”Framtidens lantbruk”, en fråga som KLS brinner för.

  – Vi jobbar alltid för framtidens lantbruk och har stort fokus på att få den yngre generationen att vilja syssla med svensk djurproduktion. Jag ser fram emot många samtal och kunskapsutbyte om hur vi tillsammans kan säkra tillgången på svenskt kött.

  Vad hoppas du få ut av dagarna?

  – Jag hoppas få träffa så många som möjligt som håller på med djurproduktion i Sverige, att stärka banden med våra befintliga leverantörer och att knyta till oss nya kontakter. Det ska också bli roligt att få berätta om de fina produkter vi tillverkar och som Sveriges konsumenter kan hitta i sin matbutik.

  Viktor Pålsson Östlund, inköpschef nöt och KLS mässgeneral på Borgeby Fältdagar.